BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Marianne Berget

Marianne vil ha ansvaret for Bli Sprekere partiet i Søgne. Marianne er utdannet lærer og har blant annet kroppsøvingsfaget ved Søgne Videregående skole. Marianne er aktiv både med hund og hest på fritiden og er ei positiv og blid dame som liker å motivere og jobbe med mennesker. Vi er veldig glade for å ha Marianne med oss og at vi kan tilby Bli Sprekere også i Søgne.

Simi

Simi er utdannet som yogainstruktør (500 RYT) og har vært opptatt av yoga i flere år. For ca 1 år siden sa hun opp sin faste stilling for å å jobbe med yoga på fulltid.Yoga er så mye, men mest av alt burde det handle om å ta seg tid til seg selv og løsne opp i kropp og tankerSimi er opptatt av yoga som gjør godt for ryggraden, styrker kroppen og skaper balanse. Yoga er for alle og alle kan gjøre yoga.Yoga kan gjøres hvor som helst og Simi håper du tar med deg noen av yogastillingene hjem og bruker de i hverdagen. NB: Grunnet avvikling av mammapermisjon vil det ved oppstart av høstens partier være Nadja Henriksen som er instruktør.

Nadja Ulriksen

Nadja er utdannet som yogainstruktør (500 RYT) ved yogaskole i India. Yoga handler om å ta seg tid til seg selv, være tilstede i øyeblikket og mykne opp i kroppen. Nadja er ekstra opptatt av å ha med yogaøvelser som åpner opp i skulder, nakke og rygg, da dette er områder av kroppen som får en stor påkjenning i hverdagen. Yogaøvelser og pusteteknikker er gode verktøy for å roe ned i en ellers stressende hverdag.

Bente Økland

Bente er en glad-sprek og allsidig pensjonist som vet at styrketrening blir viktigere for hvert år som går. Bente har vært trener og leder i mange år og har som motto: Det er ikke snakk om å gi seg. Samme HVA vi gjør, bare vi gjør NOE!

Cecilie Brådland

Cecilie Brådland er ei sprudlende og positiv jente,og mamma til tre flotte gutter. Etter til tider store helseplager som innebar flere hofte og kneoperasjoner kom hun til et punkt der hun måtte legge om livsstilen og meldte seg på kurs. Der har hun lært en haug og siden jobbet med både kosthold og fysisk aktivitet. Til nå har hun gått ned 32kg og har et brennende engasjement for en sunn og god livsstil.