BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Heidi Ramfjord - PERMISJON

Heidi har ansvaret for styrkepartiene på Todda klokken 16-17 & 17-18 mandager. Heidi har Bachelor i Ernæring med friluftsliv som bredde. Har erfaring fra gruppetrening for lavterskelaktivitet fra Frisklivssentralen i Kristiansand samt gruppetreninger i eget firma. Jobber som ernæringsfysiolog i Kost for Livet til daglig og er glad i fysisk aktivitet i mange former. Heidi er veldig opptatt av at aktivitet skal være gøy og gleder seg til å bringe med seg sin entusiasme og glede til Todda.

Marianne Berget

Marianne vil ha ansvaret for Bli Sprekere partiet i Søgne. Marianne er utdannet lærer og har blant annet kroppsøvingsfaget ved Søgne Videregående skole. Marianne er aktiv både med hund og hest på fritiden og er ei positiv og blid dame som liker å motivere og jobbe med mennesker.

Vi er veldig glade for å ha Marianne med oss og at vi kan tilby Bli Sprekere også i Søgne.

Amalie Falk

Amalie er en engasjert og glad jente. For henne er mestringsfølelsen og gleden med trening det viktigste. Hun studerer folkehelsevitenskap og syns at all fysisk aktivitet er viktig for god helse, både fysisk og psykisk. Hun ønsker å gjenskape denne gleden hos alle Bedriftsidrettens deltakere.

Ingrid Mydland

Ingrid er 56 år og utdannet psykiatrisk sykepleier med mastergrad i helseledelse. Ingrid jobber til daglig i Hukommelsesteamet i Kristiansand kommune. Ingrid har bred erfaring fra mange år med yoga og utdanning innenfor flere stilarter. Sertifisert hathayogalærer fra India (2014), kundaliniyogainstruktør utdannet ved Stockholm Kundaliniyogasenter (2019) og coach/instruktørutdanning innen stressmestring og MediYoga (2013).

Jørgen Martnes

Jørgen er 25 år gammel og utdannet fysioterapeut tar nå en mastergrad innen folkehelse. Jørgen har erfaring fra gruppetrening både gjennom arbeid i frisklivssentral og i sitt virke som fysioterapeut. "For meg handler trening om For meg handler trening om å forebygge skader og sykdommer, men aller mest om å fremme god helse. Det viktigste er å skape et godt forhold til aktivitet og bevegelse"

Cecilie Brådland

Cecilie Brådland er ei sprudlende og positiv jente,og mamma til tre flotte gutter. Etter til tider store helseplager som innebar flere hofte og kneoperasjoner kom hun til et punkt der hun måtte legge om livsstilen og meldte seg på kurs. Der har hun lært en haug og siden jobbet med både kosthold og fysisk aktivitet. Til nå har hun gått ned 32kg og har et brennende engasjement for en sunn og god livsstil.

Levert av IdrettenOnline