BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

Thomas Mømb

En energisk 26-åring fra Bærum, som nyter friluftsliv, aktivitet og en rekke idretter. Drevet aktivt med fotball i 15 år, driver fortsatt med det og futsal nå. Har fått mer interesse for friluft og utetrening de siste årene. Studert idrettsvitenskaplig bachelor og friluft på UiA i Kristiansand. Mener at sunn bevegelse og aktivitet, helst i sosiale grupper, er medisin og forebygger mot det meste.

Jørgen Martnes

Jørgen er 26 år gammel og utdannet fysioterapeut tar nå en mastergrad innen folkehelse. Jørgen har erfaring fra gruppetrening både gjennom arbeid i frisklivssentral og i sitt virke som fysioterapeut. "For meg handler trening om For meg handler trening om å forebygge skader og sykdommer, men aller mest om å fremme god helse. Det viktigste er å skape et godt forhold til aktivitet og bevegelse"

Cecilie Brådland

Cecilie Brådland er ei sprudlende og positiv jente,og mamma til tre flotte gutter. Etter til tider store helseplager som innebar flere hofte og kneoperasjoner kom hun til et punkt der hun måtte legge om livsstilen og meldte seg på kurs. Der har hun lært en haug og siden jobbet med både kosthold og fysisk aktivitet. Til nå har hun gått ned 32kg og har et brennende engasjement for en sunn og god livsstil.

Sabine French

Sabine French har utdanning innen bindevevs terapi og Forrest yoga. Hennes timer er en kombinasjon av lett øvelser, med fokus på å styrke kroppen, gi slipp – og ha det gøy! Sabine kommer fra England, har bodd i Norge siden 1996, og har holdt kurs, gitt behandlinger – og danset tango i mange ulike land

Marianne Berget

Marianne vil ha ansvaret for Bli Sprekere partiet i Søgne. Marianne er utdannet lærer og har blant annet kroppsøvingsfaget ved Søgne Videregående skole. Marianne er aktiv både med hund og hest på fritiden og er ei positiv og blid dame som liker å motivere og jobbe med mennesker.

Vi er veldig glade for å ha Marianne med oss og at vi kan tilby Bli Sprekere også i Søgne.

Levert av IdrettenOnline