Bli Sprekere Yoga

- Få mer overskudd og energi med Yoga!

Beskrivelse

Dynamiske yogabevegelser i rolig tempo med fokus på pust og indre styrke. Grunnleggende yogaøvelser i trygge omgivelser som gir deg mulighet til å ha fokus på deg selv og stresse ned i hverdagen. 

Yoga  passer for alle! Den kan gjøres på stol eller sittende/liggende/stående.

Øvelsene er myke og rolige og kombineres med pusteteknikker og meditasjon. Yoga kan hjelpe alle til større bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Yogatimen legges opp med klassiske oppvarmingsøvelser fra Hathayoga/Kundaliniyoga og så går vi gjennom kurspakker som kjøres 4-6 ganger før vi skifter til ny kurspakke. På den måten blir du godt kjent med øvelsene, og flere av øvelsene går igjen i ulike kurspakker. Mye fokus på pust/ avspenning og oppmyking av muskler og ledd samt stressreduksjon i kroppen. Noen kurspakker har fokus på hofte, rygg, mens andre har mer fokus på  fordøyelse, hjerne eller hjerte/lunge/nakkeregion. Felles for alle øvelsene er at de jobber med å forbedre energiflyten i kroppen vår (Shakra- systemet i yogisk terminologi).

Mål

Økt velvære/indre fokus, styrke av kjernemuskulatur og bedret bevegelighet.

Hovedeffekt

Bevegelighet/balanse - i kropp og sjel!

Målgruppe

Passer for alle.

Organisering

"Følg meg-/herme metoden", med fokus på individualisering og naturlig progresjon.

Varighet

60 minutter. Møt presis.

Sted

Gymsalen på Tordenskjoldsgate Skole (Todda) i Kristiansand Sentrum tirsdager klokken 16-17.

Treningsperiode

15 økter på høst semesteret med oppstart i august og 15 økter på vårsemesteret med oppstart i januar. Treningen følger skoleruten og det er ingen trening i skoleferiene.

Antall økter

14-16 økter (pga variable helligdager)


Levert av IdrettenOnline